Nadal a debutat victorios la Open-ul Chinei. Acesta se pregateste de o noua competitie care va avea loc la Londra - VIDEO



06 октября 2015

Rafael Nadal trage tare pentru a ajunge la Turneul Final, care intruneste cei mai buni 8 jucatori ai lumii. Competitia va avea loc la Londra, in noiembrie. Nadal, numarul 8 mondial, trebuie cel putin sa ramana pe aceasta pozitie. Astazi el a debutat victorios la Open-ul Chinei.


Rafael Nadal, care a fost campion la Open-ul Chinei acum 10 ani, ataca al doilea trofeu la Beijing. El l-a intalnit astazi pe favoritul publicului, chinezul Di Wu. Nadal a controlat bine primul set si l-a castigat cu 6 la 4. Apoi, Wu, clasat pe locul 230 in topul mondial, a surprins si a dominat cateva minute. Chinezul a condus cu 4 la 2 in setul secund, insa Nadal a revenit si nu i-a mai lasat nicio sansa. Ibericul s-a impus cu 6 la 4 si s-a calificat in etapa urmatoare. 

Open-ul Chinei este dominat in ultimii ani, insa, de sarbul Novak Djokovic. Tot astazi, liderul mondial a trecut usor de italianul Simone Bolelli cu un dublu 6 la 1. 

Djokovic a castigat 5 din ultimele 6 editii ale Open-ului Chinei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑