Românul Benny Adegbuyi va lupta în piramida de la Glory 24. Gala va fi sâmbătă, LiVE la Digi Sport



06 октября 2015

 

**VIDEO** Românul Benny Adegbuyi va lupta în piramida de la Glory 24. Gala va fi sâmbătă, LiVE la Digi Sport

Benny Adegbuyi se va bate în cadrul piramidei Glory 24, sâmbătă, de la ora 06:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Adversarul românului va fi croatul Mladen Brestovac.

Luptătorul pregătit de Alin Panaite se va bate prima oară cu Mladen Brestovac. Cei doi s-au mai întâlnit în urmă cu trei ani, când Benny Adegbuyi s-a impus la puncte. De altfel, a fost ultimul eşec al croatului.

"Am putea spune că este un adversar un pic neconvențional. Este pe gardă de stânga și nu prea ne place asta deoarece întâlnim foarte rar astfel de luptători" a recunoscut Alina Panaite.

"Acum plec din poziția de favorit, deși el are mai multe meciuri ca mine, e mai experimentat, dar pe parcursul carierei am dovedit că sunt destul de bun, am avut adversari foarte puternici, am ajuns să lupt chiar și pentru centura mondială. Cu siguranță și el va fi mult mai pregătit, va dori să-și ia revanșa, dar sper că nu se va întâmpla asta" a adăugat Benny.

Sportivul român s-a pregătit pentru evenimentul din Statele Unite într-o companie selectă. Românul a fost sparringul lui Tyson Fury, care se va bate, luna viitoare cu Vladimir Klitschko pentru titlurile mondiale WBA, IBF şI WBO.

"A fost foarte frumos, a fost o experiență nouă, noi facem kickbox, ceea ce implică antrenamente pentru brațe, adică box, dar făcând asta cu boxeri de nivel mondial, care se bat pentru centura mondială e o experiență cu totul diferită. Am învățat foarte multe și sper să mă ajute și în meciul care urmează" a încheiat Benny.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑