”Stejarii”, de legendă! România a reușit cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale la rugby!



06 октября 2015

 

**VIDEO** ”Stejarii”, de legendă! România a reușit cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale la rugby!

VIDEO România - Canada 17-15. România a reușit prima victorie la actuala ediție a CM de rugby în fața Canadei. Este prima dată când, la Cupa Mondială, o echipă condusă la o diferență de 15 puncte reușește să revină și să câștige.

În minutul 52, nord-americanii conduceau cu 15-0, dar "Stejarii" s-au ambiționat și au avut o revenire de senzație. Cu două eseuri transformate și o lovitură de penalizare care a fost reușită cu două minute înaintea fluierului final, elevii lui Lynn Howells au întors soarta jocului și au reușit o performanță istorică.

Aceasta a fost a doua performanță a României de la această Cupă Mondială care va rămâne în istoria competiției. La meciul cu Irlanda, disputat pe Wembley, s-a stabilit și recordul de audiență la CM, cu 89.267 de spectatori!

"Echipa României a dat dovadă de bărbăție, a dat dovadă de unitate și a reușit să câștige. Au revenit și au crezut în forțele lor. În clipa în care și-au pus victoria în gând.", a declarat Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

"Mă bucur că România a adus cei mai mulți spectatori, că am avut un jucător cu 5 Cupe Mondiale (n.r. Ovidiu Tonița). Mă bucur și de această revenire și sper să ne bucurăm și se următorul meci, cel contra Italiei.", a adăugat fostul rugbist și președinte al Federației Române de Rugby.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑