Căpitanul Macovei a dat tonul triumfului de la Leicester, cu două eseuri. "Pentru mine și țara mea este extraordinar!"



06 октября 2015

 

**VIDEO** Căpitanul Macovei a dat tonul triumfului de la Leicester, cu două eseuri. 

VIDEO România - Canada 17-15. Căpitanul Mihai Macovei, a marcat ambele eseuri ale României împotriva Canadei și a deschis drumul "Stejarilor" către prima victorie la această Cupă Mondială.

Macovei (28 de ani) a adus 10 puncte în dreptul "Stejarilor", cu cele două mingi culcate în terenul țintă al canadienilor, în minutele 53 și 74. Pe celelalte le-a semnat Florin Vlaicu, din transformările celor două încercări și lovitura de penalizare de la 42 de metri, din minutul 78.

Pentru mulți dintre componenții naționalei noastre, inclusiv pentru căpitanul Macovei, aceasta a fost prima victorie la o Cupă Mondială. Ultimul succes la CM pentru România data din 2007 și fusese obținută contra Portugaliei (14-10).

"Am avut o primă repriză nu atât de bună, nici actul secund nu l-am început bine, pentru că am primit încă un eseu. Apoi, băieţii s-au concentrat şi am crezut în şansa noastră. Uitaţi-vă la scor, pentru mine și pentru țara mea este extraordinar, pentru că este prima victorie la Cupa Mondială şi sunt foarte fericit!", a declarat Mihai Macovei, la finalul meciului România - Canada 17-15.

"Pentru mine este prima victorie la o Cupă Mondială și sunt foarte, foarte fericit. Au fost eseurile mele, dar toată lumea, toți cei 15 de pe teren am muncit din greu pentru a întoarce scorul. Le mulțumesc spectatorilor, tuturor celor veniți din România.", a mai spus căpitanul României și autorul celor două eseuri din meciul României împotriva Canadei.

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑