Mulțescu spune că o va pe salva FC Voluntari: ”Fac echipa să meargă și îndeplinim obiectivul”



07 октября 2015

 

**VIDEO** Mulțescu spune că o va pe salva FC Voluntari: ”Fac echipa să meargă și îndeplinim obiectivul”

Gheorghe Mulțescu a recunoscut, ÎN DIRECT la emisiunea Digi Sport Special, că s-a înțeles cu FC Voluntari și spune că este încrezător că va salva echipa ilfoveană de la retrogradare, chiar dacă nu are nicio victorie în Liga 1.

„M-am înțeles cu cei de la Voluntari. Ce am de gând să fac? Ce am făcut peste tot. Să fac echipa să funcționeze și să îndeplinim obiectivul: salvarea de la retrogaradare. Am fost chemat cu o zi înainte la discuții. Mâine voi semna contractul, după ce ne-am înțeles astăzi. Contractul e până în vară.

Cred că se poate atinge obiectivul: salvarea de la retrogradare. În iarnă, trebuie îmbunătățit calitativ lotul. Pe anumite posturi, avem nevoie de jucători. E o nouă provocare. Am avut atâtea.

Nu se compară cu Petrolul. Acolo era un lot bine acoperit, structurat. Am vorbit doar cu conducerea, încă nu am discutat cu Pancu sau Maftei, cu niciunul dintre jucători”, a declarat Mulțescu.

Noul antrenor al celor de la Voluntari crede că Astra Giurgiu e favorită la câștigarea titlului în Liga 1 în acest sezon.

„Mie îmi face plăcere să zic că Astra e creația mea și a lui Dinu Gheorghe. Noi am resuscitat-o. Acum e gestionată foarte bine de Șumudică, îl felicit. Noi am luat-o de pe locul 12 și am dus-o până pe locul 3. Șumi are un lot bun, are o șansă mare, e favorit la câștigarea campionatului”, a mai spus Mulțescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑