Mircea Sandu sare în apărarea lui Rădoi, dar îi atrage atenția: "Le-am spus asta de acum 20 de ani!"



07 октября 2015

 

**VIDEO** Mircea Sandu sare în apărarea lui Rădoi, dar îi atrage atenția: 

Mirel Rădoi a început cursurile de antrenor în Moldova, iar decizia stelistului a stârnit controverse. Mircea Sandu nu se numără, însă, printre contestatarii tehnicianului de la Steaua și sare în apărarea acestuia.

"Nașul" a precizat că nu e nimic în neregulă, atât timp cât legea europeană nu interzice activarea în campionat a unui antrenor cu o licență luată în altă țară.

Mircea Sandu a "amendat" și motivele pentru care Mirel Rădoi nu se poate înscrie la școala de antrenori din România: lipsa diplomei de bacalaureat. 

"Legea nu interzice. Deci UEFA nu interzice să ai licența obținută la Coverciano, în Moldova sau oriunde. Și la noi s-au luat licențe pentru agenți de jucători și antrenori în România.", a declarat Mircea Sandu.

Mircea Sandu regretă că Rădoi a ajuns la 34 de ani să se lovească de problema bacalaureatului şi a licenţei de antrenor.

"Asta le-am spus-o de la loturile de juniori, de acum 20 de ani, tuturor le-am repetat asta. Școala pe primul loc, fotbalul e al doilea. Dacă le faci în paralel, nu sunt probleme. Poți să le faci la un anumit nivel pe amândouă. Școala nu era o chestie la care să te duci neapărat zilnic. Te duci de câteva ori pe săptămână, era ok, profesorii te înțeleg. Mai ales dacă joci în prima ligă și ești cunoscut.", a mai spus fostul președinte al Federației Române de Fotbal.

La revenirea în țară, Mirel Rădoi va merge direct în cantonamentul Stelei, de la Brașov, acolo unde campionii Ligii 1 se pregătesc pe perioada întreruperii campionatului, cu prilejul meciurilor echipei naționale în preliminariile Campionatului European din 2016.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑