Fiji - Uruguay 47-15. Selecționata din Oceania și-a încheiat parcursul la CM cu o victorie



07 октября 2015

 

**VIDEO** Fiji - Uruguay 47-15. Selecționata din Oceania și-a încheiat parcursul la CM cu o victorie

Fiji este a doua echipă, după Canada, care și-a încheiat parcursul la această Cupă Mondială, dar și-a luat la revedere de la competiție cu o victorie, prima reușită la turneul final din Anglia.

A fost 47-15 cu Uruguay, în meciul care a stabilit recordul istoric de asistență pe Stadium MK, 30.048 de spectatori. Un eseu de penalitate încă din minutul 2 și o eliminare temporară a lui Ormaechea au însemnat startul perfect pentru fijieni. Insularii și-au materializat superioritatea cu încă un eseu, reușit de Kenatale, în minutul 8. Singura echipă care nu marcase vreun eseu la această Cupă Mondială, Uruguay, a culcat balonul în terenul de țintă prin Arboleya, în minutul 17.

A fost 26-10 la pauză, după încă un eseu de penalitate și unul marcat de Nakarawa, dar sud-americanii au punctat primii în partea a doua. Agustin Ormaechea a marcat din nou pentru echipa sa în minutul 58, dar în minutul 66 a fost eliminat definitiv, după două galbene. Finalul i-a aparținut celui mai bun marcator de puncte fijian la această ediție, Nemani Nadolo, care a înscris ultimul eseu, apoi l-a transformat, și astfel s-a terminat 47-15.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑