Fanii au stat la cozi pentru bilete până după miezul nopții!



07 октября 2015

 

**VIDEO** Fanii au stat la cozi pentru bilete până după miezul nopții!

Vestea că România nu va mai juca meciul cu Finlanda cu porţile închise i-a entuziasmat pe suporteri. Aceştia s-au grăbit să îşi achiziţioneze bilete, chiar dacă au fost nevoiţi să stea la cozi uriaşe.

Au existat soluții și pentru cei care nu au putut veni din vreme. La Arena Națională, două case de bilete de la intrarea din Bulevardul Basarabia au funcționat non-stop, iar acela a devenit principalul punct de interes pentru suporterii care vor să fie pe stadion la jocul care poate să ne califice la Campionatul European din 2016 încă din penultima etapă. Interesul fanilor României pentru bilete la meciul cu Finlanda a rămas viu până în toiul nopții. 

Unii suporteri ai naţionalei au stat chiar şi 3 ore la cozile de la casele de bilete ale Arenei Naţionale. "Cum am aflat că se va juca cu spectatori, am venit să-mi iau bilet", a spus un fan al tricolorilor. România va juca împotriva Finlandei cu tribunele pline. "Sigur o să câştigăm!", a zis un alt suporter entuziasmat.

Chiar și după ora 00:30, încă mai erau câteva zeci de oameni în fața caselor deschise non-stop, de la intrarea dinspre Bulevardul Basarabia, iar în spatele lor veneau și alții.

România-Finlanda se joacă joi, de la ora 21:45. Fazele VIDEO vor fi pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro imediat după fluierul final, iar tot atunci meciul va fi și televizat pe Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑