Convocarea lui Papp cu Finlanda, criticată: ”Cred că Iordănescu nu-l cunoaște pe Mățel”



08 октября 2015

 

**VIDEO** Convocarea lui Papp cu Finlanda, criticată: ”Cred că Iordănescu nu-l cunoaște pe Mățel”

Fostul internațional român Bogdan Mara a vorbit la emisiunea Euro Fotbal, de la Digi Sport, despre convocarea lui Paul Papp pentru postul de fundaș dreapta al naționalei, în dauna lui Alexandru Mățel, titular meci de meci la Dinamo Zagreb.

”Eu spun ce cred. Iordănescu nu-l cunoaște bine pe Mățel. Nu știu cât l-a urmărit el la Zagreb. Sau secunzii lui. Nu știu dacă au fost efectiv la un meci. Nici nu i-a dat o șansă la echipa națională, deși joacă meci de meci la echipa de club. Vorbim de o poziție care e deficitară la noi. Îl avem pe Papp, care dacă juca meci de meci la Steaua, nu mai aveam discuția asta.

Din moment ce la club nu trece printr-un moment bun. Nu așa se spune mereu? Că îi selecționăm pe cei care joacă meci de meci, care sunt cei mai în formă. Nu e normal! Pe Papp de ce l-am convocat acum? Pe Marica nu l-a luat, pe același principiu. Cum facem? Pe de-o parte respectăm regula asta, pe de alta, nu. Eu cred că nu au încredere în Mățel, dar nici nu-l cunosc. Dinamo Zagreb e un club mare, un club bun din Europa de Est”, a declarat Mara. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑