Marica anunţă că pleacă de la Konya şi şi-a fixat obiectivul pentru 2016: "Vreau la Euro"



08 октября 2015

 

**VIDEO** Marica anunţă că pleacă de la Konya şi şi-a fixat obiectivul pentru 2016:

Ciprian Marica nu va putea ajuta echipa României în meciurile decisive cu Finlanda şi Insulele Feroe, din preliminariile Euro 2016, dar speră să poată evolua la turneul final din Franţa. Până atunci, atacantul de 30 de ani aşteaptă să-şi rezolve situaţia de la club.

Căpitanul obţişnuit al tricolorilor a ratat ultimele jocuri din calificările pentru Campionatul European, din cauza faptului că nu a jucat aproape deloc la Konyaspor. Situaţia este însă mai complicată, iar Marica a anunţat că aproape sigur se va despăţi de echipa care ocupă locul 4 în campionatul Turciei.

"Am vorbit cu Anghel Iordănescu şi mi-a spus că îi pare rău de situaţie, dar că e convins că voi rezolva cât mai curând problema de la club. Sunt nişte probleme financiare, care deocamdată nu îşi găsesc rezolvare. Probabil în iarnă ne vom despărţi. În momentul ăsta, Konya nu mai poate să-şi respecte contractul", a explicat Marica, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

În acelaşi timp, Marica susţine că a trecut peste dezamăgirea de a nu fi fost convocat pentru meciul cu Ungaria.

"Am glumit puţin cu nea Puiu în privinţa meciurilor care au trecut, cu Ungaria şi cu Grecia. I-am spus că la meciul cu Ungaria putea să mă cheme şi într-un picior, pentru că tot aş fi făcut ceva. Aş fi marcat un gol, nu ştiu, oricât m-ar fi băgat. Dacă la meciul cu Ungaria nu mă chemi, atunci când mă mai chemi? Şi a glumit şi el: "Da, mă, Cipri, a fost greşeala mea! O să văd data viitoare"", a povestit Marica.

Cu toate acestea, Ciprian Marica speră să fie prezent la turneul final de anul viitor, dacă România va obţine calificarea: "Îmi doresc să fiu la Campionatul European. Este visul oricărui fotbalist, sigur că este un target".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑