Tenismanul croat Ivo Karlovic a stabilit un nou record mondial de ași



08 октября 2015
Foto: stevegtennis.com

La turneul de la Beijing, croatul Ivo Karlovic  a ajuns la 10.247 de aşi, cu zece mai mulți decât performanţa stabilită de compatriotul său Goran Ivanisevic.

Karlovic a reușit 26 de ași în meciul cu uruguayanul Pablo Cuevas, în optimile turneului de la Beijing. Totuşi, acest lucru nu a fost de ajuns pentru a obține victoria. Karlovic a fost eliminat în două seturi, cu un dublu 6-7.

Înfrângerea nu i-a lăsat un gust amar tenismanului croat, deoarece acesta a ajuns la 10.247 de aşi reuşiţi în carieră, stabilind un nou record mondial.

Tot în 2015, Ivo Karlovic a devenit cel mai vârstnic jucător care câștigă un titlu ATP. În vârstă de 36 de ani, acesta l-a învins în finala turneului de la Delray Beach pe Daniel Young cu un dublu 6-3.

Ivo Karlovic a mai stabilit un record anul acesta. El a reuşit cei mai mulți ași într-un meci de trei seturi. Karlovic şi-a trecut în cont 45 de aşi în sferturile de finală la turneul de la Halle în meciul cu Tomas Berdych.

O numărătoare a așilor a început în 1991, fiind incluși cei serviți pe tablourile principale ale turneelor ATP și de Grand Slam, precum și la Jocurile Olimpice. Această numărătoare nu include meciurile din Cupa Davis.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑