După Floyd Mayweather, se retrage din box şi fostul său adversar Manny Pacquiao



08 октября 2015
Foto: telegraph.co.uk

După Floyd Mayweather, încă o legendă a boxului se retrage din sportul profesionist. Acesta este chiar fostul adversar al americanului. Manny Pacquiao și-a anunțat retragerea şi va boxa pentru ultima dată în 2016. 

Manny Pacquiao este singurul boxer care a cucerit de-a lungul carierei sale titluri mondiale la opt categorii de greutate. Filipinezul și-a anunțat retragerea din activitate, deoarece visează să devină senator în țara lui și în 2016.

În luna decembrie, Pacquiao va împlini 37 de ani, iar în martie 2016 va susține un ultim meci. El va lupta împotriva unui adversar care va fi ales dintre britanicul Amir Khan și americanul Terence Crawford.

În acest an Pacquiao a boxat ultima dată în luna mai și a pierdut în fața lui Floyd Mayweather, în "Meciul Secolului". Americanul a câștigat la puncte, prin decizie unanimă, iar filipinezul a dezvăluit după meci că a luptat cu o accidentare serioasă la umărul stâng.

Deși s-a discutat foarte mult despre o revanșă cu Mayweather, acest scenariu este puţin probabil, deoarece americanul a renunţat la cariera sportivă, ajungând la 49 de victorii din tot atâtea meciuri disputate la profesioniști.

Manny Pacquiao şi-a început cariera în 1995 şi a luptat în 65 de meciuri. Filipinezul a obţinut 57 de victorii, 38 dintre care sunt înainte de limită, a suferit şase înfrângeri, iar două confruntări le-a terminat la egalitate.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑