Serbia şi Spania, primele semifinaliste ale Campionatului European de futsal



09 февраля 2016

Serbia şi Spania sunt primele semifinaliste ale Campionatului European de futsal. Spaniolii au obţinut calificarea după ce au umilit cu 6-2 Portugalia, în timp ce sârbii au învins dramatic Ucraina, cu 2-1, în ultima secundă a partidei. 

Gazda Europeanului de Futsal din acest an, Serbia, a deschis scorul în partida din sferturi cu Ucraina în prima repriză, prin Mladen Kocic. În repriza secundă Mîcola Grîţîna a restabilit egalitatea.

Serbia a obţinut calificarea în semifinale după un final incendiar al meciului. Cu 0,3 secunde înainte de sfârşitul partidei, Milos Simic a marcat golul victoriei pentru gazde, iar Serbia a ajuns în penultimul act al Campionatului European pentru prima dată în istorie.

Serbia se va duela în semifinale cu învingătoarea partidei dintre Rusia şi Azerbaidjan.

Într-un alt meci, dubla campioană mondială şi multipla campioană a Europei, Spania nu a avut probleme cu Portugalia. "Furia Roja" conducea cu 3-0 la pauză, după golurile marcate de Miguelin, Mario Rivillios şi Alex.

În repriza secundă, Portugalia a redus din diferenţă după golul de poveste reuşit de Ricardinho.

Chiar şi aşa, Portugalia nu a fost în stare să întoarcă rezultatul. Spania s-a impus până la urmă cu 6-2 şi va întâlni în semifinale învingătoarea partidei dintre Italia şi Kazahstan. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑