Calificare dramatica a Serbiei in semifinalele Campionatului European de futsal: a marcat golul decisiv in ultima secunda - VIDEO



09 февраля 2016
 width=
Calificare dramatica a Serbiei in semifinalele Campionatului European de futsal. Gazda turneului a invins Ucraina cu 2 la 1, iar golul decisiv a fost marcat in ultima secunda a meciului. Intr-o alta partida, portughezul Ricardinho a inscris o noua bijuterie de gol.

 

Scorul a fost egal, 1 la 1, si toti se pregateau de prelungiri, atunci cand Simic i-a trimis in knockout pe ucraineni cu golul din ultima secunda a meciului. Serbia va juca in premiera in semifinalele Campionatului European de fotbal in sala. Tot aseara, intr-un alt duel, Portugalia a jucat contra Spaniei. Ricardinho a creat o noua opera de arta. 

 

Totusi, golul spectaculos nu i-a ajutat pe lusitani, care au pierdut meciul, scor 2 la 6. La iberici, Alex si Mario Rivillos au reusit cate o dubla. Spania este cea mai titrata echipa nationala de futsal de pe continent. In cele 9 editii ale europeanului, a fost de 6 ori campioana. In aceasta seara, se vor disputa celelalte doua meciuri din sferturi. Azerbaidjan va intalni Rusia, iar Italia va juca impotriva Kazahstanului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑