Declarațiile lui Rafael Nadal şi David Ferrer înainte de turneul ATP din Buenos Aires



09 февраля 2016

Rafael Nadal vrea să câştige şi în acest an turneul ATP de Buenos Aires! Spaniolul a declarat înainte de competiţie că vrea să aibă o evoluţie foarte bună, la fel ca cea din 2015. Al doilea favorit al turneului, David Ferrer a anunţat că este pregătit să lupte pentru trofeu cu compatriotul său, Nadal.

Rafael Nadal şi David Ferrer fac ultimele pregătiri pentru debutul la turneul ATP de la Buenos Aires. Cei doi sunt principalii favoriţi ai competiţiei şi își vor începe evoluţia din turul doi.

Nadal a câştigat turneul din Argentina anul trecut. Spaniolul vrea să repete și în acest an performanţa din 2015. Nadal este cu gândul şi la Olimpiada din acest an, care va avea loc tot în America de Sud.

"Singurul lucru la care mă gândesc acum este să joc bine aici, la Buenos Aires. În acelaşi timp, mă gândesc şi la Olimpiadă. Am mari speranţe că voi ajunge acolo. Vreau o nouă experienţă la Jocurile Olimpice", a declarat tenismanul Rafael Nadal. 

Înainte de turneul de la Buenos Aires, David Ferrer a vorbit despre rivalii săi, liderii tenisului mondial. Spaniolul speră ca nivelul tenismanilor de top să mai scadă, pentru a putea lupta pentru trofee importante.

"Îmi amintesc că în 2004 și 2005, Federer era de neoprit, la fel ca Nadal și Djokovic în 2008, 2009, 2010 şi 2013. Acum este perioada lui Djokovic. Cei trei au avut evoluţii la un nivel uimitor. Cert este faptul că perioada de graţie a lui Djokovic încă mai continuă. Sper ca nivelul lui să scadă în timpul apropiat", a relatat tenismanul David Ferrer.

Cea de-a 19-a ediţie a turneului de la Buenos Aires se va încheia duminică. Competiţia, care se desfăşoară pe zgură, are un fond de premiere de aproape 600 mii de dolari. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑