Dani Pedrosa şi-a prelungit contractul cu echipa japoneză Repsol Honda



09 июля 2014

 

Dani Pedrosa va evolua pentru echipa Repsol Honda încă doi ani. Pilotul spaniol, care se află în prezent pe locul trei în clasamentul general a Mondialului de MotoGp, şi-a prelungit cu doi ani contractul cu echipa japoneză.

Dani Pedrosa a semnat cu Honda un nou contract, valabil până sfârşitul 2016. După ce şi-a prelungit înţelegerea, spaniolul a declarat că echipa japoneză este cea mai bună variantă pentru a-şi continua cariera sportivă.

Dani Pedrosa, în vârstă de 28 ani, şi-a început colaborarea cu Honda în 2001, când pilotul catalan a debutat în Motomondialul de viteză. El a ajuns să participă în cursele din clasa-regină abia în 2006.

Atunci, Pedrosa a devenit debutantul anului, încheind pe locul 5 primul său sezon în Moto GP. Mai târziu, Pedrosa a devenit de trei ori vicecampion mondial şi tot de atâtea ori s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului la final de sezon.

În luna mai şi celălalt pilot de la Honda, Marc Marquez şi-a prelungit contractul cu echipa japoneză pe încă doi ani. Campionul Mondial în exerciţiu a câştigat toate cursele desfăşurate în acest sezon şi este lider incontestabil în clasamentul general.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑