Pițurcă nu renunță la un 'tricolor' plecat în Golf: “E un băiat foarte serios, mizez în continuare pe el”



09 июля 2014

 

**VIDEO** Pițurcă nu renunță la un 'tricolor' plecat în Golf: “E un băiat foarte serios, mizez în continuare pe el”

Victor Pițurcă a vorbit în direct la Special, pe Digi Sport 1, despre viitoarea campanie de calificare a echipei naționale la Euro 2016, fiind nemulțumit de baza de selecție.

Antrenorul primei reprezentative a dezvăluit faptul că nu va renunța la unul dintre oamenii de bază ai campaniei precedente, Pintilii, chiar dacă acesta s-a transferat în această vară la o formație din Golf.

“Aria de selecție este foarte redusă. Mulți jucători au probleme. Începând cu Mățel, Marica, Costin Lazăr... Nu avem și nu am la dispoziție jucători câți mi-aș dori eu ca să am la ora meciului cu Grecia un lot puternic. Sunt îngrijorat pentru jucătorii care n-au angajamente în momentul ăsta. Pintilii va fi o variantă, pentru că e un băiat foarte serios și mizez în continuare pe serviciile lui.”, a spus Pițurcă.

Antrenorul naționalei nu s-a ferit să-l atenționeze însă pe Marica, atacantul riscând neconvocarea într-o anumită situație: “Dacă Marica pleacă în Statele Unite va fi foarte greu să mai vină, vom vedea. Eu am avut discuții cu el, mi-a spus că are două-trei oferte de la echipe importante din Europa, dar văd că nu s-a întâmplat nimic.”

După ce Grecia ne-a eliminat la barajul pentru CM 2014, ea ne va fi adversară și în grupa preliminară pentru Euro. Pițurcă are un obiectiv personal pentru primul meci, cel de la Atena, dar și pentru restul de trei jocuri din această toamnă:

“E extrem de important să nu pierdem primul meci, contra favoritei grupei. Un egal ar fi foarte bun în Grecia. Eu personal mi-aș dori 10 puncte în această toamnă, trei victorii și un egal. Meciul de la Atena e extrem de important, poate avea repercusiuni, dacă nu pierdem vom avea o atmosferă bună.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑