200.000 de costaricani au primit acasă naționala, la revenirea de la Mondial



09 июля 2014

campionat mondial 2014**VIDEO** 200.000 de costaricani au primit acasă naționala, la revenirea de la Mondial

Cost Rica a fost una dintre cele mai frumoase surpize ale CM 2014, formația pregătită de columbianul Jorge Luis Pinto fiind eliminată în sferturile de finală, la lovituri de departajare, de Olanda.

Costaricanii au fost așteptați la întoarcerea acasă de 200 000 de oameni și primiți ca niște eroi.

Selecționata micului stat din America Centrală a reușit să iasă dintr-o grupă considerată "de foc", cu trei foste campioane mondiale, Uruguay, Anglia și Italia. A eliminat Grecia la lovituri de departajare și apoi a fost eliminată de Olanda, dar n-a pierdut niciun meci tot turneul.

Pe aeorportul din San Jose, la aterizarea aeronavei care i-a adus din Brazilia, căpitanul Bryan Ruiz și portarul Keylor Navas au salutat mulțimea venită să-i întâmpine din cabina piloților.

Apoi, o platformă descoperită i-a purtat pe jucători pe un traseu lung de 16 kilometri, între aeroportul din Alajuela și capitala San Jose.

></p><p>Președintele Republicii, Luis Guillermo Solis, i-a primit pe jucători și staff-ul reprezentativei la aeroport și le-a transmis un mesaj de simpatie:</p><p><em><strong>“Dumneavpastră sunteți eroii Costa Ricăi, pentru că în fiecare minut ați pus suflet. Mulțumim pentru exemplu, mulțumim pentru golurile pe care le-ați marcat, mulțumim pentru golurile pe care le-ați parat și mulțumim că ați dus tricolorul costarican pe cele mai mari culmi ale sportului mondial.”</strong></em></p><p><em><strong><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑