Massone a revenit în România. Renzo Rossi a discutat cu Hernan Crespo



09 июля 2014

 

**VIDEO** Massone a revenit în România. Renzo Rossi a discutat cu Hernan Crespo

Așteptat în țară de toți fanii giuleșteni, avocatul italian Angelo Massone a aterizat în România în cursul serii de miercuri, în jurul orei 18:00, urmând ca miercuri să aibă întâlnirea decisivă cu Adrian Zamfir și Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului.

Astfel, miercuri s-ar putea oficializa trecerea acțiunilor echipei pe numele lui Massone, care trebuie să asigure o sumă de câteva sute de mii de euro pentru achitarea unor datorii strânse de club.

El s-a deplasat în Italia pentru a discuta cu alți colaboratori care ar dori să ajute cu bani Rapidul. Mai mult, varianta numirii ca antrenor a legendarului Hernan Crespo nu este scoasă din discuție!

Renzo Rossi a discutat miercuri la telefon cu fostul fotbalist argentinian, care și-ar dori să-și înceapă cariera de tehnician în România, pe banca unei echipe cu fani pătimași.

(Sunteţi gata să semnaţi actele?) "Da, de asta am venit. Cei mai importanţi la Rapid sunt suporterii, noi doar vrem să ajutăm la salvarea clubului. Am vorbit cu Crespo, a spus că se gândeşte, mai negociază şi cu altă echipă, vom vedea. Încercăm să găsim varianta cea mai bună", a declarat Massone după aterizarea în țară.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑