Keșeru, mulțumit cu remiza: ”Partea bună e că rămânem la mâna noastră. Îi înțeleg pe fani, erau frustrați”



09 октября 2015

Keșeru, mulțumit cu remiza: **”Partea bună e că rămânem la mâna noastră.** Îi înțeleg pe fani, erau frustrați”

Atacantul echipei naționale Claudiu Keșeru s-a arătat mulțumit cu egalul reușit în fața Finlandei, întrucât asta lasă România la mâna sa în ultima rundă a preliminariilor. Tricolorii vor întâlni, în ultima etapă, Insulele Feroe în deplasare, unde au nevoie neapărat de victorie. 

”Un egal muncit, am avut o primă repriză foarte reușită. Ne-am creat foarte multe ocazii, bare, intervenții miraculoase ale jucătorilor finlandezi. În a doua ne-am expus puțin, puteau înscrie de mai multe ori. Meritam cel puțin un egal azi, ca să rămânem la mâna naostră. Încercăm să rămânem pozitivi, acel gol refuza sa vină, am incercat prin diferite căi, centrări, combinații în centru, dar a venit foarte tardiv. Spun asta pentru că dacă venea mai repede, dădeam și al doilea gol.

Am acuzat puțin șocul încasării golului. Am avut 7-8 minute de debusolare, dar după aceea am reușit să revenim la principiile de joc, am pus mingea jos și tot prin combinații am reușit să înscriem până la urmă. Nu cred că se pune problema de așa ceva, de demisie, oamenii erau frustrați, ca și noi, de ce se întâmpla în teren. Dar nu cred că cineva poate să spună că noi nu ne-am dorit sau nu am dat totul în această seară.

Per ansamblu, ne-am creat foarte multe ocazii și chiar mă întrebam ce mai poate face portarul lor să scoată mingile. Până la urmă, partea bună este că suntem la mâna noastră”, a declarat Claudiu Keșeru, la finalul partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑