Căpitanul Finlandei crede că remiza cu România e un rezultat bun: "Am jucat cu o echipă mare"



09 октября 2015

 

**VIDEO** Căpitanul Finlandei crede că remiza cu România e un rezultat bun:

Finlanda a terminat la egalitate, scor 1-1, în faţa României, tricolorii evitând primul eşec din preliminariile Euro 2016 datorită unui gol marcat de Hoban în primul minut al prelungirilor.

Cu toate că nordicii au ratat dramatic şansa unui succes la Bucureşti, căpitanul Niklas Moisander consideră că rezultatul este unul echitabil şi a recunoscut superioritatea jucătorilor români în prima repriză.

De asemenea, fundaşul Sampdoriei a amintat de faza controversată din minutul 72, în care Finalnda ar fi putut primi o lovitură de la 11 metri.

"La început România a fost foarte bună. Au pus multă presiune şi au avut câteva ocazii. Noi am jucat mai bine în repriza a doua, când am reuşit să ieşim pe contraatac şi cred că am avut şi un penalty.

La 1-0 am avut acea fază de penalty, am mai avut ocazii, dar în prima repriză România a fost mai bună. Scorul e corect, rezultatul e echitabil.

E greu să iei gol în ultimul minut. Am jucat cu o echipă mare şi e un rezultat bun, într-o grupă dificilă, în care multe echipe au avut şanse până la final", a spus Moisnader, la finalul partidei.

În urma remizei de pe Arena Naţională, Finlanda va încheia grupa F a preliminariilor pe locul 4, indiferent de rezultatul din ultima etapă, în care nordicii joacă acasă pe teren propriu cu liderul Irlanda de Nord.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑