Ovidiu Hoban, omul care a salvat remiza cu Finlanda: “Dacă nu batem în Feroe, nu merităm să ne calificăm”



09 октября 2015

 

Ovidiu Hoban, omul care **a salvat remiza cu Finlanda:** “Dacă nu batem în Feroe, nu merităm să ne calificăm”

VIDEO România – Finlanda 1-1. Ovidiu Hoban a marcat singurul gol al tricolorilor joi seara, pe Arena Națională, în prelungirile penultimului meci din preliminarii, salvând remiza cu Finlanda. După meci, mijlocașul defensiv a vorbit despre partida contra scandinavilor și crede că păstrăm șanse de calificare.

Îmi pare rău că nu am satisfăcut fanii. Noi suntem dezamăgiți că n-am câștigat. Trebuie să vedem partea bună a lucrurilor. Încă păstrăm șanse de calificare. Dacă batem în Feroe, suntem calificați.

E foarte greu să ataci 90 de minute. Îmi pare rău că nu am marcat. Dacă marcam, am avut foarte multe ocazii. Trebuie să mergem în Feroe și să câștigăm. Dacă batem, îi vom face pe toți fericiți. Dacă nu batem în Feroe, înseamnă că nu merităm să mergem la Euro.”, a spus jucătorul de la Hapoel Be’er Sheva.

Pentru Hoban, care are 32 de ani, golul cu Finlanda e primul în tricoul echipei naționale. Cu golul său, România rămâne pe locul doi în grupă, cu 17 puncte, unul mai mult decât Ungaria, care a învins Faroe cu 2-1.

Duminică, de la ora 19:00, se joacă Insulele Faroe – România, ultimul din preliminarii. Partida va fi transmisă în premieră de Digi Sport 1, de la ora 01:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑