Anghel Iordănescu le-a cerut scuze suporterilor: “Ar fi fost complet nedrept să pierdem acest meci”



09 октября 2015

 

Anghel Iordănescu **le-a cerut scuze suporterilor:** “Ar fi fost complet nedrept să pierdem acest meci”

VIDEO România – Finlanda 1-1. Anghel Iordănescu a vorbit imediat după meciul de joi, de pe Arena Națională, despre remiza care ne obligă să câștigăm ultima partidă din grupă, în Feroe, pentru a fi siguri de calificarea la EURO 2016. Selecționerul le-a cerut scuze suporterilor.

“Ne pare rău. Regretăm că am ajuns într-o asemenea situație, să depindem de ultimul meci. Am făcut o primă repriză foarte bună, ne-am creat multe ocazii, am jucat ofensiv. Am reușit să recuperăm multe mingi în terenul advers. Era complet nedrept să pierdem acest meci, până la final am reușit să marcăm. Până la primirea golului echipa a jucat foarte bine. Din păcate ne-am pripit, am ratat, în fața porții.

După primirea golului am făcut, ceea ce nu-mi vine să cred, destule greșeli în zona fundașilor centrali. Golul ne-a pus în situații delicate, ne-a făcut să pierdem din concentrare. Am fost nevoiți să riscăm mai mult pentru a întoarce rezultatul. Îmi cer scuze în fața suporterilor noștri. Am fost super fericit când am văzut că stadionul este plin. Din păcate, reacția publicului a fost una firească.

Suntem nevoiți să jucăm ultima carte și să o jucăm bine. Trebuie să câștigăm în Feroe, pentru că fotbalul nostru are nevoie de această calificare.”, a spus Iordănescu.

Duminică, de la ora 19:00, se joacă Insulele Faroe – România, ultimul din preliminarii. Partida va fi transmisă în premieră de Digi Sport 1, de la ora 01:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑