Irlanda de Nord – Grecia 3-1. Prima echipă din grupă calificată la Euro e în premieră la turneul final



09 октября 2015

**Irlanda de Nord – Grecia 3-1.** Prima echipă din grupă calificată la Euro e în premieră la turneul final

Irlanda de Nord s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2016, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), reprezentativa Greciei, într-un meci din penultima etapă a grupei F a preliminariilor, din care face parte și formația României. Nord-irlandezii nu mai pot pierde unul dintre primele două locuri ale grupei.

Golurile partidei de la Belfast au fost marcate de Davis '35, '58 și Magennis '49, în timp ce pentru oaspeți a înscris Aravidis, în minutul 87.

Este prima prezență pe care reprezentativa Irlandei de Nord o opține la un turneu final continental și prima după 30 de ani la un turneu final major, ultima oară fiind prezentă la Cupa Mondială din 1986, din Mexic.

Irlanda de Nord: McGovern - McNair (McCullough '85), McAuley, Cathcart, Brunt - Ward (McGinn '81), Evans, Dallas - Norwood, Magennis (Boyce '78), Davis. Antrenor: Michael O'Neill.

Grecia: Karnezis - Torosidis, Moras, Papastathopoulos, Holebas - Samaris, Tziolis, Aravidis - Karelis (Mantolas '65), Mitroglou (Athanasiadis '76), Kone (Pelkas '71). Antrenor: Kostas Tsanas.

În ultima etapă a grupei F, duminică, de la ora 19:00, vor avea loc meciurile: Insulele Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord și Grecia - Ungaria.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑