Irlanda-Germania 1-0. Elevii lui O'Neill își vor disputa cu Polonia calificarea directă în ultimul meci



09 октября 2015

 

**VIDEO** Irlanda-Germania 1-0. Elevii lui O'Neill își vor disputa cu Polonia calificarea directă în ultimul meci

Irlanda a dat lovitura cu Germania: naționala lui Martin O'Neill a învins cu 1-0 campioana mondială și își va disputa calificarea directă la Euro 2016 cu Polonia, în ultimul meci din grupa D.

Irlanda a învins campioana mondială și își va disputa calificarea la turneul final de anul viitor cu Polonia, în ultimul meci din grupă. Shane Long a marcat singurul gol al meciului, cu 20 de minute înainte de finalul partidei de la Dublin (70). Nemții s-au aruncat în atac, dar nu au reușit să îl învingă pe portarul Darren Randolph.

Thomas Muller (78), Jerome Boateng (81) și Gundogan (82) au ratat cele mai mari ocazii de egalare, iar Germania trebuie să învingă Georgia în ultimul meci pentru a nu pierde locul întâi în grupă. La egalitate de puncte, Irlanda și Polonia se vor întâlni la Varșovia, în direct la Digi Sport 2, duminică, de la ora 21:45.

ECHIPELE

Irlanda: Given (Randolph, 44) - Christie, Keogh, O'Shea, Ward (Meyler, 69) - Hendrick, McCarthy, Brady - Walters, Hoolahan, Murphy (Long, 65)
Antrenor: Martin O'Neill

Germania: Neuer - Ginter (Bellarabi, 77), Boateng, Hummels, Hector - Gundogan (Volland, 84), Kroos - Muller, Ozil, Reus - Gotze (Schurrle, 35)
Antrenor: Joachim Low

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑