Publicul a cerut demisia selecţionerului: "Am fost prea jos în comparaţie cu ei"



09 октября 2015

 

**VIDEO** Publicul a cerut demisia selecţionerului:

România şi-a complicat viaţa în grupa F a preliminariilor Euro 2016, remizând pe teren propriu, scor 1-1, cu Finlanda. Tricolorii au egalat în primul minut al prelungirilor, prin Hoban, şi au evitat astfel primul eşec din actauala campanie de calificare.

Chiar dacă rămâne pe locul 2 în grupă şi depinde doar de ea în cursa pentru calificare la turneul final, naţionala lui Anghel Iordănescu i-a dezamăgit pe fanii prezenţi în număr record pe Arena Naţională, aceştia cerând demisia selecţionerului în finalul întâlnirii.

În minutul 86, când finlandezii conduceau încă, publicul şi-a pierdut răbdarea şi a scandat timp de câteva secund "demisia". La final, Iordănescu a recunoscut că reacţia suporterilor a fost una întemeiată, dar a promis că el şi elevii săi vor face totul pentru a obţine calificarea la Euro.

"Cred că a fost o reacţie firească. Suporterii noştri, aşa cum m-am aşteptat, au venit în număr mare şi au dorit să fie alături de noi. Au încurajat echipa, au fost momente în care au împins-o evident de la spate. Din păcate, noi suntem cei care am greşit faţă de ei, noi suntem cei care în momentul în care am primit golul am dezamăgit fanii.

Eu sunt convins că suporterii vor rămâne la înălţimea la care ne-au obişnuit. Poate că noi am fost prea jos în comparaţie cu ei şi ne cerem scuze şi suntem convinşi că putem obţine calificarea", a declarat Iordănescu, la conferinţa de presă de la sfârşitul meciului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑