România a avut şi ghinion cu Finlanda. Stancu şi Torje au trimis în bară, la 0-0



09 октября 2015

 

**VIDEO** România a avut şi ghinion cu Finlanda. Stancu şi Torje au trimis în bară, la 0-0

România a obţinut doar un egal, scor 1-1, în faţa Finlandei, în ultimul meci de pe teren propriu din preliminariile Euro 2016, un rezultat care complică situaţia naţionalei lui Anghel Iordănescu.

Tricolorii au suferit până în prelungirile partidei, când Hoban a reuşit să egaleze şi să evite astfel primul eşec din actuala campanie de calificare. Dar, la fel cum a avut noroc pe final, România se poate plânge şi de ghinion.

La 0-0, elevii lui Iordănescu au ratat mai multe ocazii mari, iar Bogdan Stancu şi Gabriel Torje au trimis în bară. Dacă măcar una dintre cele două execuţii s-ar fi transformat în gol, deznodământul partidei ar fi putut fi altul.

Primul care a lovit bara a fost Bogdan Stancu, în minutul 8. Atacantul lui Genclerbirligi a trimis foarte bine cu capul, după o lovitură de colţ, dar mingea a fost oprită din drumul spre plasă de stâlpul stâng al porţii lui Hradecky. Autorul dublei din meciul tur, de la Helsinki, nu a putut marca nici la a doua încercare, trimiţând peste poartă pe urmărire.

La zece minute de la reluare, a fost rândul lui Torje să aibă ghinion. Fostul dinamovist a tras bine de la 18 metri, dar mingea a lovit din nou bara, iar România a ratat o altă şansă de a deschide scorul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑