Nemulţumiţi din prima noapte în Moldova. Ce i-a deranjat pe jucătorii naţionalei Rusiei



09 октября 2015
Foto: melnikviva.wordpress.com

Jucătorii naţionalei Rusiei au avut parte de o noapte neliniştită, chiar dacă s-au cazat într-un hotel de lux din Capitală. Fotbaliştii s-au plâns că nu au putut dormi din cauza câinilor care au lătrat toată noaptea.

Fotbaliştii ruşi nu au putut dormi în prima noapte petrecută la Chişinău. Asta pentru că în preajma hotelului au lătrat câinii, iar spre dimineaţă muncitorii au început să lucreze la un şantier din apropiere.

"Noaptea trecută a lătrat un câine, apoi altul, iar muncitorii au început a lucra prea devreme pe şantier, astfel ne-am trezit. Cei de la pază s-au înţeles ca aceşti câini să fie luaţi de acolo, iar muncitorii să înceapă lucrul mai târziu. Cred că deja probleme nu vor mai fi şi nimic nu ne ve încurca", a spus fundaşul naţionalei Rusiei, Vasili Berezuţki.

Naţionala Rusiei a efectuat antrenamentul oficial pe stadionul Zimbru. Antrenorul Leonid Sluţki a declarat că a studiat adversarul, însă susţine că surprizele ar putea veni din partea jucătorilor care nu prea au jucat pentru selecţionata Moldovei.

"La conferinţa de presă, Ştefan Stoica a declarat că cunoaşte mai bine naţionala Rusiei decât noi selecţionata Moldovei. Desigur, aşa este. Cel mai probabil, împotriva noastră vor juca fotbalişti care au evoluat mai puţin în această campanie preliminară sau cei care nu au mai jucat deloc. Din acest punct de vedere, naţionalei Moldovei îi este mai simplu să se pregătească de acest meci", a declarat antrenorul Rusiei, Leonid Sluţki. 

Rusia se confruntă şi cu unele probleme de lot înainte de partida de la Chişinău. Vedetele lui ŢSKA Moscova, Alan Dzagoev şi Vasili Berezuţki sunt accidentaţi, însă ei speră totuşi să joace în meciul din această seară.

"Până în prezent, nu este clară situaţia lui Vasili Berezuţki şi Alan Dzagoev. În rest, toţi sunt pregătiţi să joace", a spus tehnicianul rus. 

"Mai simt dureri, însă, dacă va trebui să joc, atunci sunt gata să evoluez chiar şi cu dureri. Nu cred că va fi o problemă", a spus mijlocaşul Rusiei, Vasili Berezuţki.

Naţionala Rusiei se numără printre cele mai bune zece echipe din Europa, conform clasamentului UEFA.

La meci sunt aşteptaţi și 500 suporteri ruşi. Sectorul oaspeţilor va fi mai mare în această partidă.

Pentru prima dată organizatorii au fost nevoiţi să demonteze aproape 100 de scaune din tribunele stadionului pentru a mări spaţiul dintre sectorul suporterilor ruşi şi al celor moldoveni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑