Sheriff Tiraspol a inceput cu o victorie aventura in cantonamentul din Cipru: A trecut de Kuban - VIDEO



010 февраля 2016

Sheriff Tiraspol a inceput cu o victorie aventura in cantonamentul din Cipru. Viespile au trecut aseara cu 2 la 1 de formatia lui Igor Armas, Kuban Krasnodar. Tot ieri, la fel intr-un amical, Zimbru s-a despartit la egalitate 1 la 1, de modesta echipa din Georgia, Sapovnela. Golul galben verzilor a fost inscris de Stefan Burghiu.

 

Sheriff Tiraspol nu a avut probleme ieri in amicalul cu formatia Kuban Krasnodar, grupare ce a jucat in mare parte cu rezervele. Astfel, cu fundasul nationalei Moldovei, Igor Armas in postura de capitan, Kuban a experimentat in fata Sheriff-ului. Echipa noastra a dominat si a deschis scorul inca din minutul 8, prin noua achizitie Jo.


Apoi viespile au mai inscris odata, dar reusita a fost anulata pe motiv de offside. De remarcat ca buturile echipei rusesti au fost aparate de fostul portar al Sheriff-ului, moldovenaul Dumitru Stajila, care se afla in probe la Kuban. Totusi, chiar daca Sheriff a jucat mai bine, la pauza echipele au plecat la egalitate, dupa ce pentru Kuban, Igor Armas a executat excelent un penalty. In partea secunda din nou moldovenii au fost mai buni, dar cei care au primit sansa de a inscrie au fost tot rusii. Un nou penalty a fost acordat in poarta echipei nostre, insa Habulov a ratat executia. Pe final de meci veteranul Sheriff-ului, Balima a marcat golul victoriei, profitand de faptul ca arbitrul nu a sesizat un fault.

 

Sheriff se impune greu cu 2 la 1, desi a dominat clar, ratand alte cateva ocazii bune. Peste doua zile, la fel in cantonamentul din Cipru, Sheriff urmeaza sa joace un nou meci de control, in fata formatiei rusesti, Tomi Tomsk.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑