A fost prezentata versiunea finala a noului design al echipamentului selectionatei Moldovei de fotbal - VIDEO



010 февраля 2016

A preluat ideea lui Pavel Cebanu si a avut succes. Eugeniu Borsevschi, castigatorul concursului pentru elaborarea noului design al echipamentului selectionatei Moldovei de fotbal, a prezentat astazi versiunea finala a acestuia.

 

Echipamentul creat de Eugeniu Borsevschi s-a ales cu 862 de voturi din partea internautilor si deja e aproape sigur ca asa vor arata vesmintele nationalei. Castigatorul concursului s-a ales din partea sponsorilor cu un Iphone 6S, un abonament la meciurile oficiale ale nationalei in sezonul 2016-2017 si in scurt timp va obtine si echipamentul nou, cu autografele jucatorilor. Acesta a castigat si gratie faptului ca s-a inspirat de la presedintele FMF, Pavel Cebanu. 


Pavel CEBANU, PRESEDINTE FMF 
“Aici poate sa apara ceva popular se poate de pus.” 


Eugeniu BORSEVSCHI, CASTIGATORUL CONCURSULUI 
“Am incercat sa implementez si careva idei care au aparut si la domnul Pavel Cebanu.”

Ion TESTEMITANU, VICEPRESEDINTE FMF: “A fost criticat de multi ani, dar s-a reusit sa facem acum o treaba foarte buna. Poate noul echipament va fi si norocos si vom reusi sa avem si rezultate mai bune.”


Pe locul 2 in preferintele internautilor este versiunea albastra a echipamentului. Autorul a obtinut si el un telefon de ultima generatie. Pe pozitia a trei s-a clasat versiunea alb-albastra. Noul echipament de joc al selectionatei Moldovei de fotbal va fi pus in vanzare la finele verii, inainte de preliminariile Campionatului Mondial. Versiunea disponibila pentru fani va fi usor simplificata si mai ieftina. Federatia de fotbal spune ca va apela la internauti si pentru a alege un imn al formatiei noastre. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑