Victorie pentru Dacia Chisinau: lupii galbeni s-au distrat intr-un amical cu o echipa din liga a patra din Germania - VIDEO



010 февраля 2016

Dacia Chisinau, una dintre cele doua lidere ale campionatului national, s-a distrat aseara intr-un amical cu o formatie din liga a patra a Germaniei. Chiar daca lupii galbeni s-au impus doar cu 1 la 0, rezultatul ar fi putut capata usor proportii. Dacia a ratat din orice pozitie posibila.

 

Dacia, care este alaturi de Sheriff pe primul loc in campionatul Moldovei, are parte in aceasta pauza de iarna de un cantonament de lux in Spania. Aseara lupii galbeni au intalnit intr-o partida de control formatia din liga a patra a Germaniei, Homburg. Prima repriza a fost cea a ratarilor. Dacii au fost aproape de gol de nenumarate ori, dar balonul pur si simplu nu dorea sa intre in poarta adversarilor.

Atacantul Vardar Pogasyan, proaspata achizitie a lupilor galbeni, a fost cel care a ratat de cele mai multe ori. In partea secunda, acelasi scenariu. Nemtii ajungeau rar la poarta echipei noastre, in schimb Dacia a continuat seria ratarilor. Intr-un final, Maxim Gavrilenco a reusit sa inscrie cu un sut frumos. Acesta a si fost singurul gol al meciului.

 

Maxim GAVRILENCO, MIJLOCAS FC DACIA: “La început ne-a fost greu, s-a vazut după jocul colegilor, dar ne-am mobilizat şi am obţinut un rezultat pozitiv. Aici sunt toate condiţiile pentru a progresa, muncim bine şi ne pregătim de meciurile din campionat.”

 

Acum 4 zile Dacia a jucat un alt amical in cantonamentul din Spania si a cedat cu 0 la 2 in fata rusilor de la TSKA Moscova. Maine lupii galbeni vor avea parte de un nou meci de control. Dacia va juca in fata ucrainenilor de la Sahtior Donetk.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑