Surpriza in Cupa Germaniei: Codasa campionatului Werder Bremen a eliminat-o pe Bayer Leverkusen - VIDEO



010 февраля 2016

Surpriza in Cupa Germaniei, dupa ce codasa din campionat Werder Bremen a eliminat-o pe Bayer Leverkusen. Pentru al treilea an consecutiv, in semifinalele competitiei s-a calificat si Borussia Dortmund.

 

Aflata in campionat la un pas de retrogradare, Werder Bremen impresioneaza in Cupa Germaniei. Aseara muzicantii au reusit calificarea in semifinalele turneului, dupa ce au invins-o in deplasare pe Bayern Leverkusen cu scorul de 3 la 1. Pe Bay Arena din Leverkusen, gazdele au deschis primele scorul dupa penalty-ul lui Chicharito. Insa Werder a replicat rapid si a egalat prin Garcia, ca apoi in minutul 41 balanta sa se incline decisiv in favoarea oaspetilor. De la Lerverkusen, Wendell a fost eliminat ,iar dupa aceeasi faza, Pizarro a facut 2 la 1 din penalty. Pe final, Grillitsch a decis soarta echipei calificate dupa ce a marcat golul 3 pentru Werder.

 

Intr-un alt sfert de finala, specialista Cupei Germaniei, Borussia Dortmund, s-a impus in deplasare, cu acelasi scor de 3 la 1 in fata lui Stuttgart. Marco Reus, Pierr Emerick Aubameyang si Mkhitaryan au inscris pentru Dortmund, care va juca pentru al treilea an consecutiv, in semifinala Cupei Germaniei.

 

In aceasta seara sunt programate celelalte doua sferturi de finala. Hertha Berlin va juca cu echipa din liga secunda Heidenheim, iar Bayern Munchen o va intalni pe Bochum.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑