Samba braziliană a luat faţa marşului funebru compus de germanul Bach



010 июля 2014

 

Naţionala Selecao a suferit aseară cea mai mare umilinţă din istorie şi, nu oricum, dar în faţa propriilor suporteri. Panzerele i-au bombardat cu 7 goluri şi au îndoliat o ţară întreagă de suporteri.

Brazilia nu pleacă... ci rămâne ACASĂ! Scorul înregistrat la sfârşitul primei reprize era deja NĂUCITOR: Germania conducea cu 5 la 0, după ce a înscris patru goluri în doar şase minute. Scorul avea să atingă cotele umilinţei istorice după pauză când nemţii şi-au mărit avantajul la 7. În prelungiri, Oscar a înscris singurul gol al gazdelor, care poate fi cu greu calificat, ca fiind de ONOARE. Cea mai titrată echipă din istorie, Brazilia, a fost îngenucheată în faţa prorpiilor suporteri: a încasat cele mai multe goluri din palmaresul ruşinii. Până aseară, naţionala din Ţara Cafelei era neînvinsă pe teren propriu în 42 de meciuri.
Killerii sud-americanilor, nemţii, vor juca, duminică, pentru a opta oară în istorie o finală de Campionat Mondial, ceea ce reprezintă un record absolut. O altă lovitură, individuală de această dată, a furnizat-o Miroslav Klose care a înscris aseară golul cu numărul 16, devenind astfel cel mai bun marcator din istoria unui turneu final.

Suporterii Germaniei au sărbătorit până în zori victoria echipei naţionale.

Germania are şansa de a câştiga al patrulea trofeu mondial din istorie. În finală, elevii lui Joachim Löw vor întâlni învingatoarea din semifinala Olanda-Argentina, care se va disputa în aceasta seară. Brazilia va juca sâmbătă în finala mică.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑