CFR a luat un spaniel crescut de Real: “Contra m-a convins să vin aici”



010 июля 2014

 

**VIDEO** CFR a luat un spaniel crescut de Real: “Contra m-a convins să vin aici”

CFR a transferat un spaniol care a jucat la Real Madrid! Daniel Provencio a efectuat deja vizita medicală și s-a înțeles pe trei ani cu ardelenii: "Cosmin Contra m-a convins să vin aici.", a declarat jucătorul.

CFR Cluj a bifat al zecelea transfer al verii: a semnat pe trei sezoane cu jucătorul crescut la Real Madrid, Daniel Provencio. Mijlocașul spaniol a venit liber de contract în Gruia, după ce și-a încheiat angajamentul cu echipa din liga a treia spaniola, Hospitalet.

În vârstă de 26 de ani, Provencio a mai jucat la Rayo Vallecano, Getafe și Levante, iar la CFR va purta numărul 4 pe tricou.

“În Spania este foarte greu să progresezi și atunci mi s-a părut o idee bună să vin aici. Nu am venit pentru bani, am venit pentru că mi s-a oferit oportunitatea să joc la o echipă din prima ligă. Înainte să semnez, am vorbit cu un prieten de la Petrolul, cu Cosmin Contra, care mi-a spus că e un campionat bun. L-am întrebat ce părere are și mi-a spus săs emnez fără să stau prea mult pe gânduri. E primul club din afara țării pentru care joc, așa că sper să învăț cât mai multe lucruri.”, a declarat ibericul, la prezentarea oficială.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑