FC Costuleni a realizat primele transferuri în acest intersezon. Este vorba despre patru jucători români



010 июля 2014

 

FC Costuleni a realizat primele transferuri în acest intersezon. Noul antrenor al echipei, Laurenţiu Tudor a adus la formaţia din Moldova patru fotbalişti din România. 

FC Costuleni a semnat cu portarul Alexandru Oprea şi fundaşii Florin Plecanciuc şi Florian Pârvu. Al patrulea jucător român care s-a transferat la FC Costuleni este Viorel Dinu. Mijlocaşul a evoluat în carieră la Rapid Bucureşti, FC Braşov sau FC Snagov. Viorel Dinu a jucat şi în Moldova în urmă cu 14 ani, la Constructorul Cioburciu şi a mai fost legitimat la Sheriff Tiraspol.

Cu FC Costuleni se antrenează şi câţiva fotbalişti moldoveni, Veaceslav Sofroni, Alexandru Maxim, dar şi Oleg Andronic. În acest intersezon, de la FC Costuleni au plecat Vladislav Ivanov, Sergiu Mocanu, Adrian Patraş, Andrei Bugneac şi Alexandru Cucerenco. Toţi cinci au semnat cu Veris Chişinău.

Laurenţiu Tudor a fost numit noul antrenor al formaţiei FC Costuleni la mijlocul lunii trecute. Tehnicianul a semnat cu gruparea din Divizia Naţională un contract valabil pe un an. Tudor a declarat că nu a rămas impresionat de condiţiile din Moldova, însă chiar şi aşa vrea să ajungă cu această echipă în cupele europene.

Laurenţiu Tudor a mai antrenat până acum formaţiile din ligile inferioare din România, FC Snagov, CSM Râmnicu Vâlcea şi CS Ştefăneşti.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑