Un impresar moldovean a reuşit să transfere la Barcelona un fotbalist rus



010 июля 2014

 

După ce l-a dus pe Alexandru Epureanu în Turcia, iar pe Valentin Furdui în Kazahstan, impresarul moldovean Leonid Istrati a reuşit să transfere la Barcelona un fotbalist rus. Este vorba despre mijlocaşul Amir Natho, care a semnat un contract pe trei ani cu gruparea catalană. "Sper că într-o zi voi duce şi moldoveni acolo" - a declarat agentul FIFA.

Mijlocaşul Amir Natho, în vârstă de doar 18 ani, a semnat cu Barcelona un contract valabil pentru următorii trei ani, urmând ca în primul sezon să joace la echipa de tineret a clubului catalan.

Natho este membru al lotului de juniori a naţionalei Rusiei şi în ultimii ani a trecut pe la echipa de tineret a lui Rubin şi a fost legitimat la formaţia Drujba Maikop, din a treia ligă valorică. Transferul a fost intermediat de impresarul moldovean Leonid Istrati.

Istrati a declarat că visul său este ca într-o bună zi să transfere la Barcelona un jucător din Moldova.

Săptămâna trecută, Istrati a intermediat transferul căpitanului naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu în Turcia, la Başakşehir, pe Valentin Furdui l-a transferat la echipa kazahă Kaisar, iar pe un alt moldovean, Maxim Antoniuc l-a ajutat să ajungă la Sheriff.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑