Meci de foc pentru Zimbru în LIGA EUROPEI! "Galben-verzii" se vor duela cu formaţia macedoniană FC Shkendija



010 июля 2014

 

Fotbalul mare revine la Chişinău cu returul primei runde preliminare a Ligii Europei dintre Zimbru şi formaţia macedoniană, FC Shkendija. "Galben-verzii" sunt obligaţi să învingă pentru a se califica în runda a doua şi promit că vor face tot posibilul ca să reuşească acest lucru.

Pentru a se califica în turul doi preliminar al Ligii Europei, Zimbru trebuie să întoarcă rezultatul înregistrat în deplasare, în meciul tur, în care "galben-verzii" au fost învinşi de Shkendija cu 1-2.

În acest meci, Kubarev va avea la dispoziţie cu un atacant mai mult faţă de partida tur, după ce Zimbru a semnat cu internaţionalul moldovean Serghei Alexeev.

Macedonenii au probleme de lot, unul din atacanţii echipei, Astrit Fazliu, nu a făcut deplasarea la Chişinău, fiindu-i refuzată viza pentru Moldova. Chiar şi aşa, adversarii promit un joc ofensiv.

Liderul echipei, căpitanul Artim Pollozhani, a adunat 12 selecţii pentru naţionala Macedoniei şi a jucat în trecut la echipele ruseşti Krîlia Sovetov Samara şi Torpedo Moscova.

Arbitrul meciului va fi Anatoli Vişnicenko, din Kazahstan. Partida retur dintre Zimbru şi Shkendija se va juca joi, de la 20:00, pe stadionul Zimbru, din Chişinău.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑