Nebunie mare la Buenos Aires! Suporterii au sărbătorit până dimineaţă calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial



010 июля 2014

 

Nebunie mare pe străzile oraşului Buenos Aires, după ce naţionala Argentinei a reuşit calificarea în finala Campionatului Mondial din Brazilia. Suporterii argentinieni au sărbătorit până dimineaţă performanţa obţinută de echipa lui Alejandro Sabella, au cântat şi au scandat numele lui Messi, dar şi a jucătorilor care au contribuit la calificarea "pumelor" în ultimul act a turneului final.

"Este de nedescris, Javier Mascherano a contribuit mult la această victorie, a fost incredibil. Nu am cuvinte să vă spun ce simt pentru această echipă, este ceva inexplicabil", a spus un suporter.

"Emoţii extraordinare. După mai multe suferinţe, aceasta este o victorie incredibilă".

"Cred că vom câştiga finala cu Germania. Avem un goalkeeper experimentat, iar Messi va ajuta la câştigarea finalei şi noi vom deveni campioni ca şi în 1986".

De partea cealaltă, fanii olandezi au fost foarte dezamăgiţi, după ce "portocala mecanică" a pierdut în faţa Argentinei la loviturile de departajare. "Pumele" s-au impus cu 4-2.

"Olanda era echipa care trebuie să învingă în acest meci. Dar asta e, suntem dezamăgiţi".

"Îi spuneam şi prietenii mele că este o înfrângere urâtă. S-a întâmplat exact aşa cum a fost în ultima finală jucată de Olanda".

Sud-americanii vor întâlni în ultimul act Germania şi vor disputa prima finală a unei Cupe Mondiale după 1990.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑