Petrecere de cinci stele. Simona Halep a dat echipamentul sportiv pe o ţinută elegantă



010 июля 2014

 

**VIDEO** Petrecere de cinci stele. Simona Halep a dat echipamentul sportiv pe o ţinută elegantă

Simona Halep a sărbătorit alături de Ilie Năstase şi Virginia Ruzici victoria din primul tur de la BRD Bucharest Open. Românca, numărul trei mondial, a dezvăluit care este principalul său obiectiv în acest sezon: calificarea la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a renunţat pentru câteva ore la echipamentul sportiv şi la rachetă. Îmbrăcată elegant, numărul trei WTA s-a relaxat după victoria cu Indy de Vroome la petrecerea jucătoarelor de la BRD Bucharest Open. Nu au lipsit Ilie Năstase, George Cosac, Virginia Ruzici sau Horia Tecău.

"Este primul turneu organizat în România, este foarte bine pentru tenisul românesc. Mă bucur foarte mult câ joc la acest turneu şi că am câştigat în două seturi. A fost un public numeros şi deosebit de cald cu mine. M-au susţinut şi sper şi mâine să vină şi să fie alături de noi", a declarat Simona Halep.

Reporter: Cum este sa te mai si relaxezi?

Simona Halep: Este plăcut, bineînţeles. Întotdeauna o petrecere este frumoasă. Mă bucur că sunt alături de oamenii din tenis şi că fac parte din acest turneu, primul de la noi din ţară.

Deşi s-a bucurat de câteva ore de relaxare, Halep nu a uitat de obiectivul ei din acest sezon - calificarea la Turneul Campioanelor.

Reporter: Ce planuri ai pentru acest an?

Simona Halep: Deocamdată sunt la acest turneu. Vreau să mă gândesc numai la el. După, îmi iau o mică vacanţă să mă odihnesc şi după, sezonul de hard, în America. Am turnee grele, dar visul meu e să ajung la Singapore.


 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑