Victorie pentru Sheriff: A trecut cu 3 la 2 de formatia ruseasca Tomi Tomsk - VIDEO



012 февраля 2016

Victorie pentru Sheriff si infrangere pentru Zaria in partidele amicale desfasurate ieri. Liderul campionatului, Sheriff a trecut cu 3 la 2 de formatia ruseasca Tomi Tomsk, iar Zaria a cedat cu 1 la 2 in fata ucrainenilor de la Stali.


Sheriff Tiraspol bate totul in cantonamentul din Cipru. Dupa 2 la 1 in fata lui Kubani, ieri viespile au reusit o noua victorie, 3 la 2 cu Tomi Tomsk. A fost o partida dramatica. Formatia ruseasca a condus cu 2 la 0, dupa reusitele lui Nehaicik si Pughin. Sheriff a dat insa tonul revenirii, dupa un penalty foarte usor acordat de arbitru. Jo a inscris pentru 2 la 1 si de aici cursul jocului s-a schimbat. In partea secunda capitanul, Benjamin Balima a egalat, dupa care noua achizitie, bosniacul Goran Galesic a marcat pentru 3 la 2, iar Sheriff era deja in avantaj.

Pe final, Tomi a fortat si a fost aproape de egalare de cateva ori. In prelungiri rusii au avut chiar o ocazie excelenta, dupa ce arbitrul a vazut din nou un penalty, inexistent. Portarul viespilor Alexei Coselev a fost insa de nebatut, a aparat lovitura de la 11 metri si a pastrat victoria. Pe 17 februarie Sheriff are programat un nou amical in fata unei formatii din Rusia, Ural.Tot ieri, dar in Turcia, acolo unde se afla in cantonament Zaria, baltenii au disputat un meci de control in fata gruparii din Ucraina, Stali. Zaria a cedat cu scorul de 1 la 2. Reusita echipei noastre i-a apartinut lui Alexandru Onica. 

Duminica, Zaria Balti va juca un nou amical, de aceasta data in fata gruparii ucrainene Vorskla.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑