Finala superba! Spania si Rusia vor da piept in ultimul act din Campionatul European de fotbal in sala - VIDEO



012 февраля 2016

Spania si Rusia vor juca o noua finala, la Campionatul European de fotbal in sala. Ibericii au invins, in penultimul act, Kazahstanul, iar rusii au castigat dramatic in fata Serbiei. Spania si Rusia s-au intalnit de 4 ori in finala Euro, pana acum.

 

Rusia, echipa ce are in lot mai multi brazilieni naturalizati, a deschis scorul in semifinala cu Serbia, prin Eder Lima. In repriza a doua, gazda campionatului a egalat scorul, insa imediat, Abramov i-a readus in avantaj pe rusi. 

Tensiunea a crescut la maxim si jocul a devenit mai dur. Pentru fault-uri, Eder Lima a primit 2 cartonase galbene si a fost eliminat. Astfel, unul dintre jucatorii cheie ai Rusiei nu va putea evolua in finala. Serbia a egalat rapid scorul si a trimis semifinala in prelungiri. Doar ca nu a avut noroc. Romulo a marcat golul victoriei oaspetilor, scor 3 la 2. 
 

Rusia s-a calificat in finala Campionatului European de futsal, unde va infrunta Spania. Ibericii au trecut cu emotii de revelatia turneului Kazahstan, scor 5 la 3. 

Spania si Rusia au mai jucat de 4 ori in finala Euro. Spaniolii au castigat de 3 ori, iar rusii s-au impus o data, in anul 1999, acela ramane si singurul lor trofeu. Ibericii au, in total, 6 titluri europene. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑