Tinteste cea de-a sasea Cupa a Spaniei: Sevilla s-a calificat in finala dupa remiza cu Celta, scor 2-2, unde o vor intalni pe detinatoarea trofeului, Barcelona - VIDEO



012 февраля 2016

Sevilla tinteste cea de-a sasea Cupa a Spaniei din istorie. Aseara Sevilla s-a calificat in marea finala dupa ce a remizat pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 2 la 2. Andaluzii s-au impus cu 6 la 2 la general, gratie victoriei din tur, 4 la 0. In ultimul act Sevilla va juca impotriva detinatoarei trofeului Barcelona.

 

Fanii celor de la Celta Vigo au venit in numar mare pe stadio Balaidos in speranta ca echipa lor favorita va produce minunea in fata andaluzilor de la FC Sevilla. Gazdele au intrat mai bine in meci si au deschis scorul in minutul 35. Orellana i-a pasat foarte bine lui Aspas si atacantul spaniol a inscris fara probleme. Acelasi Iago Aspas si-a trecut in cont dubla in minutul 55, dupa ce a marcat cu capul, profitand si de respingerea gresita a lui Rico.

Astfel Celta mai avea nevoie de 2 goluri pentru a spera la prelungiri, dupa ce in meciul tur a cedat cu 0 la 4. Dupa doar doua minute sperantele au fost naruite insa. Sevilla a redus din diferenta prin Banega, si andaluzii se vedeau in finala. Ba mai mult cu trei minute inainte de finalul meciului Vitolo a patruns in careu si i-a pus balonul pe tava lui Konoplyanka, care a stabilit scorul final, de 2 la 2. Sevilla merge astfel in finala Cupei Spaniei dupa o pauza de 6 ani. Andaluzii vor juca in ultimul act cu detinatoarea trofeului, FC Barcelona. Meciul se va disputa in luna mai a acestui an.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑