Sampdoria - Torino 2-0. Două goluri superbe pentru echipa lui Mihajlovic



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Sampdoria - Torino 2-0. Două goluri superbe pentru echipa lui Mihajlovic

UPDATE: Meciul dintre Sampdoria și Torino se încheie cu scorul de 2-0, iar genovezii obțin prima victorie în campionat, după 1-1 în etapa inaugurală, la Palermo.

De cealaltă parte, Torino rămâne cu un singur punct în clasament și etapa viitoare revine pe teren propriu, pentru întâlnirea cu Verona. 

UPDATE: Sampdoria își majorează avantajul de pe tabelă, în duelul cu Torino, iar acum scorul este 2-0 pentru gazde.

Stefano Okaka Chuka a luat o acțiune pe cont propriu în banda dreaptă, a pătruns foarte bine, a trecut cu ușurință de apărarea adversă, iar apoi a finalizat cu un șut la colțul lung, la care Padelli nu a avut reacție.

Sampdoria și Torino deschid ziua de duminică din Serie A, una care se anunță cu adevărat interesantă. Forțele campionatului Italiei, Napoli, Milan, Inter și Lazio, promit spectacol în direct la Digi Sport.

La Genova, echipa lui Mihajlovic o întâlnește pe Torino, surpriza plăcută a sezonului trecut. La pauză, Sampdoria are un avantaj de un gol, după golul superb reușit de vârful Manolo Gabbiadini.

În vârstă de 22 de ani, Gabbiadini, om de bază pentru Sampdoria, a deschis scorul printr-o execuție excelentă din lovitură liberă. Atacantul a înscris dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, după ce a găsit breșa în zidul oaspeților.

Execuția foarte bine plasată și suficient de puternică nu i-a lăsat nicio șansă portarului Padelli.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑