CSM Știința Baia Mare a câștigat al cincilea titlu național la rugby



014 сентября 2014

**CSM Știința Baia Mare** a câștigat al cincilea titlu național la rugby

CSM Ştiinţa Baia Mare a câştigat un nou titlu, după trei ani. Este al cincilea trofeu de campioană din palmaresul clubului, după cele din 1990, 2009, 2010 și 2011.

Rugbyştii antrenaţi de Eugen Apjok şi-au luat revanşa în faţa Farului, singura echipă care îi învinsese în acest sezon. Ştiinţa, aflată la a șasea finală consecutivă în SuperLigă, s-a impus în faţa constănţenilor cu 25-19.

"Am avut emoții, puteam să câștigăm mai clar, dar până la urmă e important că am reușit să câștigăm titlul", a spus Eugen Apjok, antrenorul formației din Baia Mare.

"Finala a fost spectaculoasă, echipa Farul nu a abdicat în niciun moment și a jucat până în ultima clipă", a afirmat Haralambie Dumitraș, președintele FR de Rugby.

Ştiinţa a reuşit trei eseuri, prin Dico, Phillips și Șamharadze, iar Luke Samoa a contribuit cu două lovituri de pedeapsă și două transformări.
Adrian Apostol a semnat singurul eseu al Farului, iar restul punctelor au fost izbutite de Florin Vlaicu, patru lovituri de penalitate şi o transformare.

"Cheia victoriei cred că a fost experiența. Am jucat mai multe finale, am fost obișnuiți cu ritmul de joc, cu presiune, cred că asta și-a pus amprenta asupra jocului", a spus Csaba Gal, căpitanul echipei CSM Baia Mare.

"Pentru mine, am spus-o și la sfârșitul meciului, sunt campioni. Cred că multe echipe nu s-au gândit că vom face un salt atât de mare, într-un an și jumătate", a fost opinia lui Cristian Petre, antrenorul Farului Constanța.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑