&SONDAJ A fost sau nu ofsaid? Munir a marcat pentru Barcelona, dar golul a fost anulat



014 сентября 2014

**VIDEO&SONDAJ** A fost sau nu ofsaid? Munir a marcat pentru Barcelona, dar golul a fost anulat

În minutul 50 al partidei dintre FC Barcelona și Athletic Bilbao, la scorul de 0-0, Munir a marcat un gol pentru catalani, dar reușita acestuia a fost anulată pe motiv de ofsaid.

FC Barcelona are parte de un start fulminant de sezon în La Liga, după ce s-a impus și sâmbătă contra celor de la Athletic Bilbao cu 2-0 (DETALII AICI și VIDEO). Catalanii au deja trei victorii, din tot atâtea posibile, și sunt singurii din prima ligă spaniolă cu maximum de puncte.

Contra bascilor, elevii lui Luis Enrique s-au impus abia pe final, grație dublei lui Neymar, asta deși catalanii au mai punctat o dată, în minutul 50. Atunci, a fost o fază rapidă lucrată de cei de la FC Barcelona după un fault asupra lui Messi.

></p><p><strong>Pedro</strong> a centrat de pe stânga în fața porții de unde <strong>Munir</strong> a finalizat fără emoții. Golul n-a fost validat, însă, asistentul de pe acea parte semnalizând o poziție de ofsaid.</p><p>Și cei de la Bilbao au avut parte de o fază controversată, tot la scorul de 0-0, la acea intervenție periculoasă a lui Pique asupra lui Munian <a href=(DETALII AICI și VIDEO).

 ></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑