Marco Wittmann este noul campion în DTM, după etapa de la Lausitzring



014 сентября 2014

**Marco Wittmann** este noul campion în DTM, după etapa de la Lausitzring

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Marco Wittmann a devenit campion în DTM la finalul etapei de pe Lausitzring.

Wittmann a încheiat pe locul al șaselea cursa din Germania de Est și a obținut cel mai important trofeu din carieră în doar al doilea sezon în DTM, primul cu echipa RMG BMW.

Principalii adversari ai lui Wittmann, Mattias Ekstrom și Edoardo Mortara, nu au punctat, fapt ce i-a pavat acestuia drumul către titlul Campionatului German de Turisme.

Întrecerea a fost câștigată de Pascal Wehrlein. Acesta a convertit pole-position-ul de sâmbătă în victorie și a adus constructorului Mercedes al treilea succes din 2014.

Mercedes a reușit dubla pe Lausitzring - Christian Vietoris a fost al doilea, iar veteranul Timo Scheider, pe o mașină Audi Phoenix, a completat podiumul.

După primele 8 etape din sezon, Marco Wittmann a strâns 128 de puncte în clasamentul general. Lupta pentru locul al doilea ramâne însă una foarte strânsă. De la locul al doilea până la locul al 8-lea, diferența este de doar 20 de puncte.

Următoarea etapă din DTM se va desfășura pe 28 septembrie, la Zandvoort, iar ea va putea fi urmărită în exclusivitate pe Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑