Klose a fost premiat de Lazio după succesul de la CM din Brazilia



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Klose a fost premiat de Lazio după succesul de la CM din Brazilia

La vârsta de 36 de ani, Miroslav Klose s-a retras din echipa națională a Germaniei, dar continuă să scrie istorie pentru Lazio, echipă pentru care evoluează din anul 2011.

Înaintea partidei cu nou-promovata Cesena (VIDEO AICI), Claudio Lotito, conducătorul lui Lazio, a ținut să-i ofere o plachetă atacantului german, care a devenit în această vară campion mondial cu reprezentativa pregătită de Joachim Low, la Cupa Mondială din Brazilia.

Ovaționat îndelung de peluza lui Lazio, Klose a intrat pe teren în minutul 60 și a oferit assist-ul pentru ultimul gol al meciului, reușit de Mauri. În prima etapă, veteranul german a fost titular în meciul pierdut de romani pe terenul lui Milan, scor 1-3 (VIDEO AICI).

La ultimul său turneu final, Klose a contribuit la trofeul cucerit de nemți prin golurile marcate în meciurile cu Brazilia (VIDEO AICI) și Ghana (VIDEO AICI)din semifinalele competiției, respectiv faza grupelor.

Miroslav Klose a înscris în total 71 de goluri în 137 de selecţii și este cel mai bun marcator din istoria naţionalei Germaniei, doborând recordul vechi de 40 de ani al legendarului Gerd Muller (68 goluri).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑