Lazio - Cesena 3-0. Fără Ștefan Radu, gazdele au bifat primul succes



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Lazio - Cesena 3-0. Fără Ștefan Radu, gazdele au bifat primul succes

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Lazio a obținut prima victorie a sezonului în Serie A, după ce a învins-o pe nou-promovata Cesena, scor 3-0, într-un meci jucat pe Stadio Olimpico.

Fără Ștefan Radu, trupa lui Stefano Pioli a deschis scorul în minutul 19, prin Antonio Candreva. Fostul jucător al Cesenei din urmă cu trei sezoane a fructificat centrarea perfectă a lui Braafheid și l-a învins pe Leali.

Neînvinsă în meciurile de acasă cu Cesena în Serie A, Lazio și-a majorat avantajul la zece minute dupa pauză, când Parolo a înscris din pasa ideală a lui Candreva.

Incapabili să riposteze, oaspeții, la care Constantin Nica a fost doar rezervă, au mai încasat un gol în minutul 90. Veteranul Stefano Mauri a finalizat pasa lui Miroslav Klose și a stabilit rezultatul final: Lazio - Cesena 3-0.

În următoarea etapă, Lazio are meci pe terenul celor de la Genoa, în timp ce fosta echipă a lui Adrian Mutu o întâlnește pe Empoli.

LAZIO (4-3-3): Berisha - Basta, De Vrij, Gentiletti, Braafheid - Parolo, Biglia, Lulic ('70 Mauri) - Candreva, Djordjevic ('60 Klose), Keita ('87 Anderson)

Antrenor: Stefano Pioli

CESENA (4-3-1-2): Leali - Capelli, Volta, Lucchini, Renzetti ('65 Giorgi) - De Feudis ('46 Mazzotta), Coppola, Cascione - Brienza - Marilungo, Rodriguez ('46 Duric)

Antrenor: Pierpaolo Bisoli

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑