Milsami culege roadele: Romeo Surdu inscrie pe banda rulanta la vulturi. Alte rezultate din Divizia Nationala



014 сентября 2014

Transferurile facute de Mislami in aceasta vara incep sa dea roade. Romanul Romeo Surdu inscrie pe banda rulanta la vulturi. Ieri Milsami a invins in deplasare formatia Zaria cu 3 la 1. Astazi s-au jucat alte doua partide din cadrul etapei cu numarul 7. Academia a pierdut la limita de la Dacia cu 0 la 1, iar Veris a remizat 0 la 0 cu Saxan.


Milsami Orhei a invins-o cu emotii, in deplasare, ieri, pe formatia Zaria Balti. Vulturii au fost condusi cu 1 la 0, dupa ce Dan Bojii a deschis scorul in urma unei lovituri libere executate perfect. Adus in aceasta vara, romanul Romeo Surdu a egalat la finalul primei reprize. Apoi atacantul roman a marcat golul doi al orheienilor cu un sfert de ora inainte de finalul meciului.


A fost al cincilea gol reusit de Surdu in ultimile doua runde. Scorul final de 3 la 1 a fost stabilit in prelungiri de atacantul vulturilor, Constantin Iavorschi, care a profitat de o greseala a portarului. In celalalt meci disputat ieri, Dinamo Auto a pierdut pe teren propriu in fata campioanei Sheriff, scor 1 la 2. Pentru gazde a marcat Constantin Mandrancenco, iar pentru tiraspoleni Juninho Potiguar a reusit o dubla.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Romeo Surdu, milsami orhei, divizia nationala,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑