Victoria lui Rossi din San Marino vine la mai mult de un an de la ultimul succes al "Doctorului" în MotoGP



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Victoria lui Rossi din San Marino vine la mai mult de un an de la ultimul succes al 

Valentino Rossi a devenit primul pilot din MotoGP care a depășit pragul de 5.000 de puncte, grație victoriei de duminică, din Marele Premiu al statului San Marino, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (VIDEO și DETALII AICI), iar acest succes vine la un an și aproape 3 luni de la ultimul său triumf în Campionatul Mondial de Motociclism Viteză.

Pe 29 iunie 2013, "Doctorul" câștiga Marele Premiu al Olandei, la Assen, punând capăt unei perioade de "secetă" care a durat aproape 3 ani (VIDEO și DETALII AICI). Până atunci, ultima victorie de etapă a lui Valentino Rossi fusese pe 10 octombrie 2010, în Marele Premiu al Malaeziei.

Cursa excelentă a pilotului de la Yamaha, care are în palmares 9 titluri de campion în MotoGP a pus capăt dominației exercitate de Honda în acest sezon. Până acum, campioana mondială câștigase toate cele 12 curse precedente (11 Marc Marquez și una Dani Pedrosa).

81 de victorii are Valentino Rossi la clasa regină din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză. Are 107 trepte întâi la toate clasele.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sursa foto: motogp.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑